Attrup Havne Café banner 1
Kai-Berntsen
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Baggesen

Bardhec Bytyqi var i foråret lejet ud til Jammerbugt FC fra AaB. Med sæsonens afslutning havde Bardhec kontraktudløb med Superliga klubben og han har nu valgt at fortsætte fodboldkarrieren i Jammerbugt FC.

Således har Jammerbugt FC og Bardhec Bytyqi lavet en aftale gældende for det kommende år.

  • Bardhec er et stort, ungt og lysende talent, som kun mangler få ting for at blive forløst endeligt og dermed tage skridtet fuldt ud som fuldtidsprofessionel. Bardhec har et kæmpe potentiale, men har stadig ting at lære, hvilket Bardhec også er opmærksom på. Så vi har et fælles projekt om den videre udvikling og jeg er rigtig glad for, at Bardhec har valgt os for den kommende sæson, forklarer Jammerbugt FC træner, Bo Zinck, og fortsætter;
  • Fra sin position på kanten har Bardhec meget at byde ind med. Han skal forbedre sit defensive spil og sit slutprodukt, men han er altså også kun 20 år og er ikke det færdige produkt endnu. Det skal vi sammen arbejde på, at nå i mål med, og det bliver utroligt spændende for begge parter. Det glæder jeg mig til.

Bardhec er klar til at arbejde både hårdt og målrettet for at tage det næste skridt i sin udvikling og tror på, at Jammerbugt FC er det helt rette sted at gøre netop dette.

  • Det har været lærerigt, både på godt og ondt. Både jeg og hele holdet formåede ikke at udnytte det potentiale, vi har, men det har givet os noget, som betyder, vi er bedre rustet på til næste sæson, lyder det fra Bardhec Bytyqi, som er faldet godt til i den blå trøje, men som samtidig også er opsat på, at der skal meget mere ud af anstrengelserne på banen, når den nye sæson fløjtes i gang.
  • Som sagt så fik jeg ikke vist mit fulde potentiale i sidste halvsæson. Det kom i glimt. Men jeg forventer mere stabilitet og flere gode præstationer fremadrettet. Vi har en rigtig stærk trup, og har en forventning om, at vi skal spille med i toppen, lyder det fra den teknisk stærke Bardhec, inden han afsluttende understreger;
  • Jeg har valgt at skrive med Jammerbugt FC, fordi jeg altid stræber efter at blive bedre, og det føler jeg, jeg kan med Jammerbugt FC.

Barchec tjekker ind til træning igen efter sommerpausen mandag d. 15. juli i Jammerbugt FC

Kilde: Jammerbugt FC

Faarup skovhus
Minitel
Beauty by Kramer
Bilhuset Biersted A/S