Suvo
Nordjyske Bank
Kaffebaren
Mortensens Mad
Baggesen

Alle sejl sættes ind for at sikre sundheden for medarbejderne, så de er bedst muligt rustet til at gå igennem vinteren uden sygdom. Et af tiltagene fra Aalborg Kommune er et tilbud om influenzavaccine til alle medarbejderne, som nu justeres, indtil der er klarhed over, om der er vacciner nok.

Aalborg Kommune meldte for nyligt ud, at alle medarbejdere blev tilbudt en vaccination mod influenza. I mellemtiden har interessen for influenzavaccine i hele landet vist sig at være stor, hvilket har givet anledning til, at Sundhedsstyrelsen nu anbefaler at holde igen med vaccinerne.
“De senere dage er der skabt tvivl om, hvorvidt der er vacciner nok til de svageste. Derfor vil vi som ansvarlig kommune i første omgang begrænse vores tilbud om vaccination til de medarbejdere, der har kontakt med ældre og sårbare borgere. Vi håber på hurtig afklaring af forsyningssituationen, så vi kan komme videre med det generelle tilbud til alle medarbejderne”, siger Jan Nielsen, der er direktør i ældre og handicapforvaltningen og står i spidsen for kommunens kriseberedskab.
Baggrunden for at tilbyde vaccinen er først og fremmest medarbejdernes sundhed og for at nedbringe sygefraværet, men det er også for at aflaste COVID-19 testcentrene.

Faarup skovhus
Minitel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse