Staudemarken
Printereksperten

Tirsdag aften blev der spillet 2 kampe i DGI huset og masser af folk havde fundet vejen til hallen.

U15 drenge A spillede en yderst spændende kamp mod Vrå/Børglum – begge hold stod helt lige det meste af kampen, som i øvrigt bar præg at alt for mange 2 min. udvisninger. Men der blev gået til den og det bølgede frem og tilbage hele tiden. Dog var drengene fra Aabybro cool til sidst, da det hele skulle afgøres og de vandt 16-15. Flot moral af drengene og flot at holde hovedet koldt, da det hele skulle afgøres.

Senere skulle Jyllandsserie herre prøve kræfter med Støvring – Aabybro får en perfekt start og fører 6-1, men vi kunne ikke holde kadencen og så må vi bare sige, at Støvring har et rigtigt godt jyllandsserie hold, der kan løbe kontra, hurtig midte osv hele kampen – der døjede vi i perioder med at følge med. Det blev en målrig affære og pausestillingen var 15-17 til Støvring.

I anden halvleg sled vi stadig med og komme igennem deres forsvar, eller og skyde den forbi deres keeper – vi hænger dog på, men kommer aldrig helt op på lige med Støvring, og de vinder en fortjent sejr på 29-31. Støvring fører nu Jyllandsserien med 2 kampe 4 point. Vi kan nu se frem til lokalopgør d. 18/10 i Fjerritslev.

Kilde: Aabybro HK

Bosætning Jammerbugt
Vejgaard sten og krystaller
Ballast – KFUM
Hop og rul