Attrup Havne Café 3
pen og papir
Mortensens Mad
Springeren
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Ertmansfisk

vVitas Danmarks nye aktivitets platform går i luften den 8. januar.

Gør dit nytårsforsæt til en sjovere oplevelse sammen med dine venner 

Efter mere end 6 måneder i udvikling, er den danske aktivitets platform vVitas klar med den første  version lige efter nytår. Platformen er udviklet af de to nordjyder Emil og Mads fra Aabybro og kan hentes på App Store efter den 8. januar. 

vVitas forbinder det aktive- med det sociale liv, hvor du har mulighed for at skabe nye bekendtskaber, samt udfordre dine venner. Alle vil have mulighed for at opbygge et aktivitets CV,  der afspejler sig i deres aktiviteter, og deltagelse i events. 

Vi er en dansk startup virksomhed som har udviklet en aktivitets platform, hvor alle aktive, fx. folk  der løber, cykler, står på SUP board osv. kan få et fællesskab omkring deres aktivitet. 

Citater 

“En platform der samler alle dine aktiviteter, både individuelt og sammen med dine venner. Med vVitas vil vi sætte fokus på sundhed og trivsel i alderen 13-75 år.” 

Emil (produktchef) ansvarlig for marketing

 

“Den unge generation er i dag præget af selviscenesættelse og en lyst til at være online og dele sit  liv med andre. vVitas kan levere en platformen der er fokuseret på én kategori, nemlig deres  aktivitetsliv, hvorimod Facebook og Instagram er resten af deres liv. Deres bedrifter drukner ikke i  alt muligt andet indhold fra deres 300 online-venner.” 

Mads (Tech Lead) ansvarlig for programmering

 

“Platformen skal give foreninger ét sted at håndtere kommunikation, promovering og daglige  administrationsopgaver. I stedet for at bruge 10 forskellige medier og værktøjer, så kan foreningen  bruge vVitas, og få en løsning der dækker de mest almene behov. Vi sparer dem for tid, og giver  dem bedre kommunikation til medlemmer og håndtering af hold, uden de forsvinder i en gammel  Facebook-gruppe.” 

 

Karsten (CTO) 

“Står du også og mangler et sted at tracke din data nu hvor Endomondo? Frygt ej, med den  Danske aktivitetsplatform; vVitas kan du tracke dine aktiviteter som på Endomondo, samt dele  billedere af den aktivits du har udført, og som om det ikke er nok, så får du også lige med at vVitas er 100% dansk.” 

Michael (CEO)

 

Hvad er de vigtigste tre problemer platformen vil løse? 

1) Foreningerne oplever et frafald blandt de unge 13-24 år jvf. Unge, idræt & fællesskab. De unge  ønsker at præstere på alle arenaer jvf. (Willer og Østergaard, 2017). De vil f.eks. være gode til  deres sport og generere positiv opmærksomhed på de sociale medier. Der er derfor behov for en  løsning, der giver de unge mulighed for, at opbygge et aktivitets CV, som kan generere positiv opmærksom omkring deres sport og dem som person. 

2) Det er typisk bestyrelserne, som vælger foreningens IT-værktøjer og disse opfylder ikke  medlemmernes behov i fbm. deres idræt. Og medlemmer vælger andre værktøjer, som løser  specifikke problemer for dem. Disse værktøjer knytter ikke fællesskabet sammen og man mister en  fælles platform for idrætslivet i Danmark. 

3) Forbrugeren stilles i dag overfor et hav af værktøjer. De har ikke ét sted, at gå hen, når de vil  gemme deres aktiviteter, finde events, søge inspiration osv. I markedet findes der ikke en løsning,  der binder fritid, det sociale liv og foreninger sammen 

Holdet bag vVitas 

Består af 4 personer; fra højre mod venstre: Emil (produktchef) ansvarlig for marketing, Michael
(CEO), er ansvarlig for salg, Mads (Tech.Lead) ansvarlig for programmering, Karsten (CTO)
ansvarlig for udvikling, – den daglig drift varetages af Mads og Emil.

 

 

Yderligere information om hele Danmarks aktivitets platform 

Hjemmeside – https://vvitas.dk/
Facebook – https://www.facebook.com/vvitas.dk
Instagram – https://www.instagram.com/vvitas.dk/ eller @vvitas.dk
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/vvitas

 

Bosætning Jammerbugt
My-Sandwich
Garant Brønderslev
Bilhuset Biersted A/S